Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Sorra válnak Alumni baráttá a Kari honlapok

Általános Tudnivalók

-

2018.08.09

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, az Informatikai Kar, valamint a Természettudományi Kar honlapja után a BTK kapta meg ötödikként az elte.hu-n használt külsőt és tartalomkezelő rendszert. Az idei évben megújul a Pedagógiai és Pszichológiai Kar, a Társadalomtudományi Kar és a Tanító- és Óvóképző Kar honlapja is. Az új weboldalakra számos pozitív reakció érkezik, megújulásakor az elte.hu 'Az Év Honlapja' pályázat díjátadóján az oktatás kategóriában különdíjat kapott. A megújult honlapokon található alumni felületeken a Kar alumni programjairól, híreiről is részletesen tájékozódhat.

BTK

A frissen felvett hallgatókat és a további érdeklődőket 2018. július 25-én már a Bölcsészettudományi Kar új, reszponzív és felhasználóbarát oldala fogadja. A btk.elte.hu korábbi felületét hét év után váltja a letisztult külsejű, a nemzetközi trendeket figyelembe vevő, akadálymentes weboldal, amely illeszkedik az ELTE központi oldalának megjelenéséhez és működéséhez. A BTK Alumni menüpontja jelenleg fejlesztés alatt áll, így az érdeklődőket most a központi Alumni oldalra navigálja el az oldal, ahol a Kart érintő alumni programokról és eseményekről tájékozódhat.

BGGYK

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar folyamatosan frissülő, bővülő tartalmú honlapja lehetőséget kínál arra, hogy a Kar Alumni tevékenységéről, programjainkról értesülhessen. 

IK

Az Informatikia Kar honlapján megtalálható Alumni felület lehetőséget biztosít az érdeklődő alumnusoknak arra, hogy részletesen tájékozódjanak a kari és az összegyetemi alumni életről.

PPK

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar Alumni rendezvényeiről valamint az arany, gyémánt, vas, rubin, illetve platina dísz- (jubileumi) oklevél igényléséről és átadásáról is részletesen tájékozódhat a Kar honlapján.

TÁTK

Az ELTE egyetemi alumni rendszere mellett a Társadalomtudományi Kar önállóan is törekszik arra, hogy volt hallgatóival egy dinamikus kari alumni közösséget építsen fel. A végzett hallgatók számára is érdekes szakmai cikkek, aktuális események és hírek, álláshirdetések és gyakorlati lehetőségek olvashatók az aktívan üzemelőkari Facebook oldalon.

TTK

Megújult a Természettudományi Kar weboldala és alumni felülete. A naprakész, akadálymentes új Alumni oldalon megtalálhatók a Kar aktuális programjai, lehetőségei.

SEK

Az ELTE Savariai Egyetemi Központjának Alumni oldalán az aktuális szombathelyi Alumni híreket és eseményeket teszik közzé, hívják fel az ottani volt hallgatók figyelmét programjaikra.

NYT

Az ELTE Nyugdíjasklub Alumni tagozatának honlapja is megújult. Az aktuális programok és hírek mellett az eddig megvalósult eseményekről is olvashat, illetve megtekintheti az ott készült képeket az Alumni galériában.

IAC

Az International Alumni Chapter, vagyis a Nemzetközi alumni tagozat munkásságáról, az egyetmünkről kikerülő külföldi diákoknak szóló programokról és hírekről már saját oldalukon is olvashat.

ELTE Alumni
Facebook

 

97 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

ELTE Sikerek felfüggesztése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon érdeklődési körének megfelelő csoportokba!

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon Tagozati csoportokhoz!

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 július