Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

QS rangsor közreműködés - A Rektori Kabinet Tudománypolitikai Irodája felhívása

Felhívás

-

2021.01.12

A Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda felhívása QS ranking felmérésben való részvételre. A felméréssel kapcsolatos kérdésekkel a Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda munkatársaihoz fordulhat a tudomanypolitika@rk.elte.hu címen.

Az ELTE az Ön segítségét kéri abban, hogy tudományos súlyának és munkaerő-piaci értékének megfelelően szerepelhessen a felsőoktatási rangsorokban. Kérjük, amennyiben munkaadóként van tapasztalata az ELTÉ-n végzettekről, vegyen részt a QS Global Employer Survey felmérésben, és/vagy továbbítsa felhívásunkat olyan intézmények (vállalatok, állami intézmények, iskolák, óvodák stb.) képviselőinek, ahol ELTE-n végzettek dolgoznak, így megalapozott véleményük lehet az ELTE-s diplomával rendelkező munkavállalókról!

Vegyen részt Ön is a felmérésben:

 Töltse ki az űrlapot! 

Kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy elérhetőségét az épp aktuális, idei felméréshez továbbíthassuk a QS Intelligence Unit (QSIU) részére, így  a QSIU néhány hónapon belül felkéri Önt a QS Global Employer Survey felmérésben való részvételre. A felmérés során tapasztalatainak megfelelően nyilatkozzon az Alma Materéről!

A felmérés során gyűjtött adatokat csak aggregált formában használják a felmérés készítői, és egyéb célból nem fogják Önt keresni.
 

További kérdés esetén keresse meg kollégáinkat a tudomanypolitika@rk.elte.hu címen.

195 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Alumni Segély C

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 január

Felhívás

Örök diákjait tanulni is visszavárja az ELTE Alma Mater

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 január

Felhívás

ELTE Alumni kisdedek

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 december