Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

QS rangsor közreműködés - A Rektori Kabinet Tudománypolitikai Irodája felhívása

Felhívások

-

2021.01.12

A Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda felhívása QS ranking felmérésben való részvételre. A felméréssel kapcsolatos kérdésekkel a Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda munkatársaihoz fordulhat a tudomanypolitika@rk.elte.hu címen.

Az ELTE az Ön segítségét kéri abban, hogy tudományos súlyának és munkaerő-piaci értékének megfelelően szerepelhessen a felsőoktatási rangsorokban. Kérjük, amennyiben munkaadóként van tapasztalata az ELTÉ-n végzettekről, vegyen részt a QS Global Employer Survey felmérésben, és/vagy továbbítsa felhívásunkat olyan intézmények (vállalatok, állami intézmények, iskolák, óvodák stb.) képviselőinek, ahol ELTE-n végzettek dolgoznak, így megalapozott véleményük lehet az ELTE-s diplomával rendelkező munkavállalókról!

Vegyen részt Ön is a felmérésben:

 Töltse ki az űrlapot! 

Kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy elérhetőségét az épp aktuális, idei felméréshez továbbíthassuk a QS Intelligence Unit (QSIU) részére, így  a QSIU néhány hónapon belül felkéri Önt a QS Global Employer Survey felmérésben való részvételre. A felmérés során tapasztalatainak megfelelően nyilatkozzon az Alma Materéről!

A felmérés során gyűjtött adatokat csak aggregált formában használják a felmérés készítői, és egyéb célból nem fogják Önt keresni.
 

További kérdés esetén keresse meg kollégáinkat a tudomanypolitika@rk.elte.hu címen.

kedvel
500 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február