Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

Beszámolók

-

2020.12.21

2020. december 9-én online sportszakos alumni találkozót szervezett a PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet az ELTE Alumni Központ támogatásával. 


A találkozón a szervezők az ELTE-n megvalósuló sportképzésekről változásairól, fejlődéséről adtak átfogó képet, valamint beszámoltak annak a sportszervező szakos pályakövetési vizsgálatainak az eredményeiről, amelyben a résztvevő öregdiákok közül is sokan részt vettek.


A találkozót az est moderátora, dr. Bukta Zsuzsanna, az ESI adjunktusa nyitotta meg köszöntő beszédével, majd átadta a szót Pataky Csilla osztályvezetőnek aki ismertette az ELTE Alumni Központ főbb törekvéseit, tevékenységeit, és hogy miért érdemes bejelentkezni az alumni.elte.hu oldalra, illetve belépni a PPK Alumni Tagozat csoportjába. 


A résztvevőknek beszéltek az egyik legaktuálisabb új képzésről, a 2021 őszén először induló, sporttudományi és a gazdálkodástudományi ismereteket is nyújtó, komplex képzést kínáló sportmenedzser mesterszakról. Az alumni diákok közül volt, aki megjegyezte, hogy annak idején mennyire szeretett volna tovább tanulni mesterképzésen, és irigyli a mostani diákokat, hogy ők már ezt az opciót is választhatják.


A szervezők a tavaly indított testnevelő tanár alapképzésről, valamint a jövőre már levelező képzési formában elérhető kosárlabda edző és kajak-kenu edző képzésekről is beszéltek.


A találkozón kötetlen, közvetlen hangulatú beszélgetés alakult ki a végzett sportszakos hallgatók és volt oktatóik között. A hallgatók beszámoltak az eddigi szakmai életútjukról, felelevenítették és megosztották egymással a hallgatói évekhez kapcsolódó élményeiket. Nagyon érdekes volt hallgatni, a megszólalók elmeséléséből kibontakozó különféle életutakat és hogy a volt hallgatók milyen szeretettel teli nosztalgiával idézték fel az ELTE-s éveiket.


A találkozó moderátora dr. Bukta Zsuzsanna volt, mellette részt vett a beszélgetésen dr. Patakiné Bősze Júlia, Dr. Gősi Zsuzsanna, Érdiné Szalay Mariann, dr. Magyar Márton,  Lehmann László és Szabados Gábor is.

kedvel
530 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

Alumni találkozó és kötetlen networking a Fordító- és Tolmácsképző Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

08 április