Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Ösztöndíj a nőkért és a tudományért

Felhívás

-

2019.05.21

L'ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért címmel hirdetnek pályázatot 35 és 45 év alatti női kutatók számára. Jelentkezési határidő: 2019. június 3.

A L'ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság – a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért – a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével tizenhetedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi "L'ORÉAL–UNESCO for Women in Science" programban.

Az ösztöndíj célja, hogy a fiatal kutatónőket kiemelkedő gyakorlati tudományos eredmények elérésére ösztönözze, valamint előmozdítsa a magyar nők helyzetét a tudományos és kifejezetten kutatói pályán, a legkülönbözőbb kutatási területeken.

A pályázaton a magyar állami felsőoktatási intézményekben, ezek kutató intézményeiben vagy az MTA kutatóintézeteiben dolgozó, magyar állampolgárságú nők vehetnek részt, akik a természettudományok és élettudományok vagy az anyagtudományok területén kutatnak.

A 2 millió forintos ösztöndíjprogram két kiírására a 35 év alatti, illetve a 45 év alatti, doktori képzésben részt vevő kutatók vagy a közelmúltban PhD-fokozatot szerzett nők pályázhatnak. A beérkezett pályázatokat 2019. szeptember 1-ig bírálják el.

Jelentkezés: 2019. június 3-ig.

Pályázati kiírás
Adatlap


150 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Felhívás: Kari / szakági alumni rendezvények támogatása 2020/21-as tanévre

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 szeptember

Felhívás

Nyári diplomaosztó játék 2020.

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 augusztus

Felhívás

Egyetemi címeres póló akció!

egy tag profilképe

Alumni Központ

14 augusztus