Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Ösztöndíj a nőkért és a tudományért

Felhívások

-

2019.05.21

L'ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért címmel hirdetnek pályázatot 35 és 45 év alatti női kutatók számára. Jelentkezési határidő: 2019. június 3.

A L'ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság – a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért – a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével tizenhetedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi "L'ORÉAL–UNESCO for Women in Science" programban.

Az ösztöndíj célja, hogy a fiatal kutatónőket kiemelkedő gyakorlati tudományos eredmények elérésére ösztönözze, valamint előmozdítsa a magyar nők helyzetét a tudományos és kifejezetten kutatói pályán, a legkülönbözőbb kutatási területeken.

A pályázaton a magyar állami felsőoktatási intézményekben, ezek kutató intézményeiben vagy az MTA kutatóintézeteiben dolgozó, magyar állampolgárságú nők vehetnek részt, akik a természettudományok és élettudományok vagy az anyagtudományok területén kutatnak.

A 2 millió forintos ösztöndíjprogram két kiírására a 35 év alatti, illetve a 45 év alatti, doktori képzésben részt vevő kutatók vagy a közelmúltban PhD-fokozatot szerzett nők pályázhatnak. A beérkezett pályázatokat 2019. szeptember 1-ig bírálják el.

Jelentkezés: 2019. június 3-ig.

Pályázati kiírás
Adatlap


kedvel
363 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február

Felhívások

Doktori képzések - karokon át! 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 február