Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Nyári jóga a BEAC-nál Alumni Kedvezménnyel

Kedvezmények

-

2020.05.25

A BEAC "Sport mindenkor" programja keretében szervezett online edzésekhez június 1-től öt héten át heti négy alkalommal csatlakozhatnak az ELTE polgárai kedvezményesen. 

Megkezdi nyári szezonját a BEAC: online sportprogramja keretében most jógaórákra lehet jelentkezni. A június 1-től július 3-ig tartó 5 hetes szezonban heti 4 alkalommal gerincjóga-, nőijóga-, mobilityflow-, powerjóga-órákat tartanak, melyeken az ELTE hallgatói, oktatói és munkatársai rendkívül kedvező áron vehetnek részt.

Március közepe óta a klub működése komoly veszélybe került a sporttelepek bezárásával. A BEAC bevételei megfogyatkoztak, így a bérletvásárlással a klub életben maradását, az online edzések további szervezését lehet támogatni.

Hétfő 17:00-18:30 GERINCJÓGA – Tölgyesi Írisz

Az online órákon a gerinc mozgását és működését tartjukk fókuszban az ászanagyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer fejleszti a testtudatosságot és segít kikapcsolni a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükség van.

Kedd 17:30-19:00 POWER JÓGA – Dömény Kata

Ez az időszak rákényszerít minket, hogy mindenképpen befele figyeljünk, amiben a jóga maximálisan segítőtárs. Mindegy, hogy milyen irányzatot választunk, a mozgás erősíti az immunrendszert és frissen tartja, nyitja az elmét. A jóga azonban nem csak testmozgás, hanem életmód is, amely által megismerhetjük önmagunkat.

Szerda 18:00-19:30 MOBILITY FLOW – Horváth Viki

A flowórákon dinamikusabb gyakorlásra lehet számítani, ahol a vinyászakörök sem fognak hiányozni. A tréning az ízületi mobilitás köré épül. Lágy mozdulatok, finom áramlás, de erős gyakorlatok, hogy egyszerre tapasztalhassuk meg a finomságot és az erőt. A kötőszöveti rendszer (fascia) felszabadítása, az ízületi mobilitás növelése, képességeink fejlesztése ugyanakkora fókuszt kap, mint belső fejlődésünk és egészségünk támogatása.

Péntek 17:00-18:00 NŐI JÓGA – Hortobágyi Andi

A női jóga a hatha jóga eszközeit használja, melyek a gyakorlások alkalmával hozzásegítenek minket testünk működésének megértéséhez. Erősítjük medence alapi izmainkat, hasizmainkat. Az erősítések mellett nagy hangsúlyt kapnak a csípőt mobilizáló és nyitó gyakorlatok. Bárki elkezdheti, nem kell hozzá hajlékonynak vagy erősnek lenni.

Az órák elérhetősége: a "Sport mindenkor" – BEAC Jóga NYÁR zárt Facebook-csoportban a megadott időben.

A bérletet az ELTE polgárai, Alumni-kártyások és XI. kerületi lakosok 5.500 Ft-ért, külsősök 6500 Ft-ért vásárolhatják meg. A megvásárolt bérletek június 1-től július 3-ig érvényesek és valamennyi jógaalkalmon részt lehet velük venni (heti 4 edzés).

További információ és regisztráció

166 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Kedvezmények

Kedvezményes pályabérlési lehetőség a BEAC új műfüves pályáján

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 november

Kedvezmények

20% kedvezmény a Nemzeti Táncszínházba - November

egy tag profilképe

Alumni Központ

03 november

Kedvezmények

European cooperation for a safe human-machine interaction

AI

Alumni International

02 november