Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Nyári diplomaosztók: TTK

Beszámolók

-

2019.07.24

Különleges évet zár az ELTE Alumni Központ. Az idén 10. évfordulóját ünneplő Alumni Szervezet nevében egy képeslapra helyezett, ELTE Alumni feliratú, arany színű kitűzővel készült a mesterszakos és osztatlanképzéses frissen végzettek számára. A jubileumi ajándék hagyományteremtő szándékkal készült. A TTK kitűzőit a kar volt hallgatója, Dr. Béres József szponzorálta. Az Alumni Központ diplomaosztós körképének jelen cikke a TTK mesterszakosainak ünnepségéről  készült. 

ELTE TTK: 2019. július 23. 12:00

Ahogy minden diplomaosztó, ez is egy rövid köszöntővel kezdődött, majd a kari vezetőség, bevonult és elfoglalta helyét a pódiumon. A kari vezetőségben jelen volt Dr. Sziklai Péter dékán, Dr. Horváth Erzsébet oktatási dékánhelyettes asszony, Dr. Jánosi Imre megbízott stratégiai és gazdasági dékánhelyettes, Dr. Márialigeti Károly a Környezettudományi Centrum elnöke, a Földtudományi Doktori Iskola vezetője Dr. Nemes-Nagy József, a Biológiai Intézet képviseletében Dr. Nyitray László, és az ELTE TTK HÖK elnökhelyettese Vigh Patrícia. A Kari képviselők bemutatása után közösen elénekeltük a Himnuszt, majd meghallgathattuk a TTK dékánjának ünnepi beszédét magyarul és angolul is. Dr. Sziklai Péter beszédében elmondta, hogy jelen tanévben összesen 600 diplomát osztanak ki a TTK-n. 

Ezt követően Vigh Patrícia gratulált sok sikert kívánva volt hallgatótársainak, majd meghallgathattuk Boccherini E-dúr hegedű duóját. 

A gyönyörű hegedűszó után megkezdődött a diplomák átadása, elsőként a kitüntetett hallgatók, majd a biológus, csillagász, geofizikus, geográfus, geológus, környezettudományi és meteorológus mesterszakos hallgatók vehették át diplomájuk a TTK dékánjától.

A közösségért tett munkáért 3 hallgató - Bíró Máté, Kovács Tamás, Kővágó Ákos - kapott oklevelet, melyeket az TTK HÖK elnökhelyettese adott át. 

Zárásként, közös éneklés formájában a Szózat csendült fel. 

A TTK saját beszámolója pedig itt olvasható.

A profi fotókat köszönjük az ELTE Onlinenak.233 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

An Electrophysiological Abstractness Effect for Metaphorical Meaning Making

AI

Alumni International

21 szeptember

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember