Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Nyári diplomaosztók: TTK

Beszámolók

-

2019.07.24

Különleges évet zár az ELTE Alumni Központ. Az idén 10. évfordulóját ünneplő Alumni Szervezet nevében egy képeslapra helyezett, ELTE Alumni feliratú, arany színű kitűzővel készült a mesterszakos és osztatlanképzéses frissen végzettek számára. A jubileumi ajándék hagyományteremtő szándékkal készült. A TTK kitűzőit a kar volt hallgatója, Dr. Béres József szponzorálta. Az Alumni Központ diplomaosztós körképének jelen cikke a TTK mesterszakosainak ünnepségéről  készült. 

ELTE TTK: 2019. július 23. 12:00

Ahogy minden diplomaosztó, ez is egy rövid köszöntővel kezdődött, majd a kari vezetőség, bevonult és elfoglalta helyét a pódiumon. A kari vezetőségben jelen volt Dr. Sziklai Péter dékán, Dr. Horváth Erzsébet oktatási dékánhelyettes asszony, Dr. Jánosi Imre megbízott stratégiai és gazdasági dékánhelyettes, Dr. Márialigeti Károly a Környezettudományi Centrum elnöke, a Földtudományi Doktori Iskola vezetője Dr. Nemes-Nagy József, a Biológiai Intézet képviseletében Dr. Nyitray László, és az ELTE TTK HÖK elnökhelyettese Vigh Patrícia. A Kari képviselők bemutatása után közösen elénekeltük a Himnuszt, majd meghallgathattuk a TTK dékánjának ünnepi beszédét magyarul és angolul is. Dr. Sziklai Péter beszédében elmondta, hogy jelen tanévben összesen 600 diplomát osztanak ki a TTK-n. 

Ezt követően Vigh Patrícia gratulált sok sikert kívánva volt hallgatótársainak, majd meghallgathattuk Boccherini E-dúr hegedű duóját. 

A gyönyörű hegedűszó után megkezdődött a diplomák átadása, elsőként a kitüntetett hallgatók, majd a biológus, csillagász, geofizikus, geográfus, geológus, környezettudományi és meteorológus mesterszakos hallgatók vehették át diplomájuk a TTK dékánjától.

A közösségért tett munkáért 3 hallgató - Bíró Máté, Kovács Tamás, Kővágó Ákos - kapott oklevelet, melyeket az TTK HÖK elnökhelyettese adott át. 

Zárásként, közös éneklés formájában a Szózat csendült fel. 

A TTK saját beszámolója pedig itt olvasható.

A profi fotókat köszönjük az ELTE Onlinenak.248 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december