Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Nyári diplomaosztók: PPK és IK

Beszámolók

-

2019.07.26

Végére ért a nyári diplomaosztó szezon. Utoljára a Pedagógiai és Pszichológiai Kar és az Informatikai Kar hallgatói vehették át diplomáikat. Gratulálunk újdonsült Alumnusainknak! A mester- és osztatlan képzéses hallgatókat itt is ajándék Alumni kitűzővel leptük meg. 

PPK - 2019.07.25. 14:00

A BTK Gólyavárában megtartott diplomaosztón, a Kar volt hallgatói a nevükkel ellátott székeken megtalálhatták ajándékunkat. Mint minden diplomaosztó ez is egy rövid beszéddel kezdődött, amit ezúttal dr. Papp Lajos, a PPK Tanulmányi Hivatalának vezetője tartott. Beszédében kiért az Alumni élet fontosságára, és az egyre aktívabb alumni életre. Ezután meghallgathattuk a Himnuszt, majd dr. Felvinczi Katalin, a Nemzetközi és Pályázati dékánhelyettes vette át a szót. Ünnepi beszédében felhívta a figyelmet a személyes adottságok kiterjesztésének fontosságára, gratulált mindenkinek. Örömmel látta, hogy: 

“csupa olyan szakember ül itt, aki az emberek életszínvonalán szeretnének segíteni”

A kari vezetőség képviseletében jelen volt még: Fábri György a Társadalmi Kommunikáció Kutatócsoport vezetője, Dr. Fehérvári Anikó, a Neveléstudományi Intézet igazgatója, és Korineki Janka, az ELTE PPK HÖK elnöke, valamint külön köszöntötték Orosz Bernadettet, a Szolgáltatói Igazgatóság elnökhelyettesét. 

Az ünnepséget Kun Dóra, volt PPK-s hallgató énekével folytatták, majd Korineki Janka, a Hallgatói Önkormányzat nevében is gratulált a friss diplomásoknak. Az évfolyam egyik diákja, Somorjai Réka humoros beszéddel köszönt el hallgatótársaitól: elmondta, hogy a kávétermelő cégek is hálásak lehetnek a végzősöknek, valamint a legfontosabb túlélési eszköz a humor. Majd újra felcsendült Kun Dóra énekhangja, és mielőtt elkezdődött volna a várva várt diplomaátadó ceremónia Lukács Mónika, MA-s hallgató is tartott egy rövid búcsúzó beszédet. A diplomák átadása után a dékánhelyettes asszony záróbeszédét hallgathattuk meg. Végezetül az Európai Uniós himnusszal zárult az ünnepség. 

PPK saját beszámolója pedig itt olvasható. 


IK - 2019.07.26. 11:30

Az Informatikai Kar mesterszakos diplomaosztóján újdonsült programozó, térképész és tanár szakos informatikusokat ünnepelhettünk. A Himnusz eléneklése után bemutatásra került a kari vezetősége: Dr. Horváth Zoltán dékán, Dr. Krebsz Annát a tanulmányi és oktatási ügyek dékánhelyettese, a Térkép és Geoinformatikai Tanszék képviseletében Dr. Zentai László, aki egyben az egyetem oktatási és tanulmányi ügyekért felelős rektorhelyettes; a nemzetközi és pályázati ügyek dékánhelyettese Dr. Gercsák Gábor, a tudományos és innovációs ügyek dékánhelyettese Dr. Kozsik Tamás, valamint az ELTE IK HÖK elnöke Bárdosi Bence

A Kar dékánja rövid üdvözlő beszédében elmondta, hogy az itt megszerzett kapcsolatok nagyon fontosak lehetnek a jövőben, és ezek megtartásában az ELTE Alumni Központ segítségükre lehet. Ezután a HÖK elnöke is gratulált a végzősöknek, majd a dékánhelyettes átadta az okleveleket. A többi Kar diplomaosztójától eltérően itt jobban megismerkedhettünk a végzős hallgatókkal, ugyanis egy 3-4 perces összefoglalóban mindenki szakdolgozatát bemutatta a kari vezetőség egyik tagja, vagy a hallgató témavezetője. A szakdolgozat mellett a diákokról is esett néhány dicsérő szó, így megtudhattuk ki mennyire szorgalmas, jókedvű, vagy éppen éles eszű, stb. 

Térképész mesterszakon kitüntetéses oklevelet szerzett: Pál Márton és Kulcsár Hajnalka. Programtervező informatikus mesterszakon kitüntetéses oklevelet szerzett: Bán Róbert, Gál István Gergő és Nagy Vendel. 

Az oklevelek átadása után meghallgathattuk a Szózatot, és ezzel véget ért a diplomaosztó ünnepély. 

Gratulálunk minden végzős hallgatónak, várjuk őket Alumni közösségünkben.

403 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december