Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Megalakult a Kutatói Alumni Tagozat

Hírek

-

2020.12.09

Örömmel értesítjük a kutatókat, hogy létrejött a Kutató Alumni Tagozat! A tagozati csoport minden ELTE-n végzett vagy jelenleg ELTE-n dolgozó kutató előtt nyitva áll: csatlakozzon Ön is (az oldalra belépve nyílik erre mód), hogy első kézből értesülhessen a releváns lehetőségekről, hírekről, eseményekről.

Kérjük, olvassa el Magyari Enikő rektorhelyettes asszony, és a tagozat munkáját koordináló Solymosi Katalin levelét:


 

A Kutatói Tagozat arra törekszik, hogy összefogja az ELTE-n végzett, Magyarországon vagy a világ bármely országában tudományos kutatóként vagy egyetemi oktatóként dolgozó alumnusokat. 

Elő kívánja segíteni, hogy a volt hallgatók újra felvehessék egymással a kapcsolatot, tényleges vagy virtuális találkozási lehetőségek révén közvetlenebbül és sokoldalúbban kapcsolódhassanak egymás kutatásaihoz, illetve megőrizzék és fejlesszék kapcsolataikat az ELTE jelenlegi kutatóival, oktatóival és doktoranduszaival. Lehetővé kívánja tenni, hogy előadásokkal mutatkozhassanak be, és adott esetben aktív kooperációk, akár közös pályázatok keretében bekapcsolódhassanak az ELTE-n folyó kutatásokba. A Kutatói Tagozat nem valamely Karhoz kötődő, azaz nem tudományos szakterület szerinti szerveződése serkentheti interdiszciplináris kutatások kialakítását és beindítását is.

A csoport a rendszerbe történő belépést követően az Adattár menü pont alatt, a Tagozati csoportok fülre kattintva érhető el.

Csatlakozzon! 


263 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

Zsolnai Anikó egyetemi tanár lesz a PPK új dékánja

egy tag profilképe

Alumni Központ

14 január

Hírek

Továbbtanulna? Naptár az ELTE kari nyílt napjaihoz

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 január

Hírek

ELTE is first in Hungary in the QS World University Rankings EECA 2021!

AI

Alumni International

08 január