Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Látogasson el a Budapesti Táncfesztiválra Alumni Kártyával!

Felhívások

-

2019.01.31

A tánc fővárosa lesz két hétig Budapest! Egyedülálló magyarországi bemutatókkal, külföldi és hazai sztárokkal, formabontó előadásokkal készül Közép-Európa egyik legnagyobb tánceseménye, a Budapest Táncfesztivál.

Február közepétől két hétig a táncvilág reflektora Budapestre irányul. A nemzetközi kulturális esemény idén a Nemzeti Táncszínház új épületének ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét február 15-én. Az Alumni Kártyával rendelkező ELTE diplomásokat kedvezményes ajánlatokkal várják!

Jegyek igényelhetők a kiválasztott előadás napjának megjelölésével a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen, Tárgy: ELTE ALUMNI. A megrendelések e-mailben kerülnek véglegesítésre.


Kiemelt ajánlatok


Az ősi Kína mozgalmas életét bemutató táncmű, melynek alapja a Si csing.


A kínai irodalom története a Si csing (a Dalok könyve) megszületéséig nyúlik vissza. A Kuo Feng (a Fejedelemségek dalai), a Si csing négy része közül az egyik, ősi népdalok, az egyszerű emberek hangján megszólaltatva. Ennek a repertoárnak az alapját a Kuo Feng szerelmi dalai alkotják, és a művek az ősi Kína emberének mozgalmas életét mutatják be. A népdalok különálló történetek, ám a koreográfusok egy nagyszerű dráma keretében foglalják össze őket. A mozdulatok a lélek és a szív érzéseit is kifejezik. Ez nem pusztán az ősi kínaiak mozdulatainak utánzása, hanem az ősi motívumokra alapozott eredeti alkotás.

Jegyárak: 2300 Ft-3700 Ft-4300 Ft -10% partneri kedvezmény


Traviata az idei színházi évad egyik legkülönlegesebb táncszínházi élményének ígérkezik. 

Az új bemutatót olyan meghatározó nevek jegyzik, mint Barta Dóra rendező – koreográfus és az általa vezetett Kecskemét City Balett, amely a közös kimagasló művészi munka kapcsán mára az egyik legmeghatározóbb vidéki táncműhellyé vált. A bemutatásra kerülő új műben Barta Dóra rendező – koreográfus az ifjabb Alexander Dumas regényét A kaméliás hölgy örök klasszikusát és Verdi csodálatos operáját egyesíti a tánc formanyelvével. Az operabetétek Edita Gruberova felemelő interpretációjában hallhatók.


Jegyárak: 2800 Ft-3200 Ft -10% partneri kedvezmény


kedvel
234 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február

Felhívások

Doktori képzések - karokon át! 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 február