Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Környezetvédelmi felmérés

Általános Tudnivalók

-

2020.03.10

Az CHARM-EU UNI-ECO környezettudatossági projektje keretében az ELTE véleményezésre kéri munkatársait, volt és jelenlegi hallgatóit.

Napjainkban a globális éghajlati válságról és az emberiség környezetre gyakorolt negatív hatásáról szóló jelentések egyre több ember és csoport figyelmét hívják fel a fenntarthatósági kérdésekre. Az állami és magánintézmények, a formális és az informális csoportok, valamint az egyének azonnali, valós cselekedeteket követelnek az ENSZ fenntartható fejlesztési céljainak elérése érdekében (Agenda 2030), és sokan kiállnak azért, hogy olyan törvényeket hozzanak, melyek ellensúlyozzák a negatív környezeti hatásokat. Az egyetemek – mint kulcsfontosságú érdekelt felek – meghatározó szerepet töltenek be ezekben a folyamatokban.

Az UNI-ECO projekt fő célja a környezettudatosság fokozása az egyetemek működtetésében és az oktatásban. Az ELTE a CHARM-EU összefogás tagjaként a programban való részvétele során széleskörű felmérést végez környezetvédelem témában egyetemi polgárai körében, amelynek fontos szerepe lehet abban, hogy az intézmény környezettudatosabbá, fenntarthatóbbá válhasson.

A fenntarthatósági kérdőív itt érhető el magyarul.

Forrás: elte.hu

83 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Karrier az Alumni Net-en

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 május

Általános Tudnivalók

Futótippek Csere Gáspártól

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 május

Általános Tudnivalók

Az ELTE BTK obszervatóriuma

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 május

1