Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Hatékony prezentációk készítése és tartása angolul

Hírek

-

2021.10.29

Dóczi Brigitta, a BTK adjunktusa tart angol nyelvű előadást az ELTE Alumni Academy „Life Long Learning” sorozatában 2021. november 10-én 17 órától.

Új képzéssorozatot indít az Egyetem Nemzetközi Alumni Tagozata. A “Life Long Learning” sorozat keretében az ELTE oktatói angol nyelvű online előadásokat tartanak az Egyetem nemzetközi alumni közösségének. 

Az első képzést Dóczi Brigitta, a BTK Angol Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékének adjunktusa tartja a következő címmel: „Hatékony prezentációk készítése és tartása angolul”

Dóczi Brigitta kurzusai közt megtalálható a szókincskutatás, az üzleti angol, a média és a tudományos készségek fejlesztése. Kutatási területei a második nyelvi szókincsfejlesztés, valamint a feladatalapú nyelvoktatás. A közelmúltban kutatásokat folytatott a verbális és vizuális módszerek képzőművészeti oktatásban betöltött szerepéről, amelynek eredményeként egy speciális kétnyelvű művészeti szótár jelent meg, jelenleg pedig részt vesz egy nagyszabású projektben, amely a magyar középiskolákban folyó angol nyelvtanítást vizsgálja.

Regisztráció

kedvel
820 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

URBAN HISTORY & TERRITORIAL PLANNING

AI

Alumni International

24 április

Hírek

TREVOR NOAH'S COMEDIC RESISTANCE TO HATRED IN SOUTH AFRICA AND THE USA

AI

Alumni International

16 április

Hírek

HUNGARIAN UNIVERSITIES COULD BECOME IMPORTANT BUSINESS PLAYERS FOR THE SPACE INDUSTRY

AI

Alumni International

15 április