Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Gratulálunk a friss ELTE Diplomásoknak!

Hírek

-

2020.07.28

Szívből gratulálunk államvizsgája alkalmából! Bízunk benne, hogy a diploma megszerzése újabb távlatokat nyit meg Ön előtt. Ha távozik is az ELTE-ről, ne szakadjon el az Egyetemtől, kari- és szaktársaitól, maradjon az ELTE Diplomások körének tagja! Tudása, ismeretei és kapcsolatai megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szüksége lehet - az ELTE Alumni támogatja ez irányú törekvéseit.


"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

Eötvös József


Lépjen be az ELTE Alumni közösségi rendszerébe! Az új Alumni közösségi platformon nyomon követheti a diplomaszerzés után is érdekes egyetemi híreket, rendezvényeket, lehetősége nyílik a többi ELTE Diplomással való kapcsolatépítésre, csoportok létrehozására, vagy azokhoz történő csatlakozásra, évfolyamtalálkozók szervezésére, hírek és események megosztására is - sőt, munka és munkatárs keresésre is! 

Az egyes Alumni Tagozatokhoz csatlakozva bővebb információhoz lehet jutni a kari/szakági eseményekről, alumni tagozati rendezvényekről.


Az ELTE Alumni Szervezet célja kettős. 

Egyrészt törekszünk arra, hogy alkalmat teremtsünk egykori hallgatóinknak a kapcsolattartásra és kapcsolatépítésre, közvetítsük feléjük az Egyetem valamennyi kara és intézménye által kínált változatos lehetőségek, programok, események, rendezvények és eredmények hírét - mind a tudomány és a kutatás, mind a kultúra és a sport területén.

Másrészt arra is szeretnénk alkalmat teremteni, hogy az itt végzettek megoszthassák sikereiket, és a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat az Egyetem mindenkori hallgatóival, oktatóival, vagy egyéb módon támogathassák az Egyetemet, ezáltal növelve az ELTE-s diploma értékét. Reméljük, pár év múlva azok soraiban üdvözölhetjük, akik megtehetik és meg is teszik ezt!

Sok sikert kívánunk! Vigye hírét:

ÖRÖK DIÁKJAIT visszavárja az ELTE Alma Mater.

193 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

COVID-19 hírek az Egyetemről

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Adventi est

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Prof. dr. Borhy László rektor levele az összefogásért

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november