Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Gratulálunk a friss ELTE Diplomásoknak!

Hírek

-

2020.07.28

Szívből gratulálunk államvizsgája alkalmából! Bízunk benne, hogy a diploma megszerzése újabb távlatokat nyit meg Ön előtt. Ha távozik is az ELTE-ről, ne szakadjon el az Egyetemtől, kari- és szaktársaitól, maradjon az ELTE Diplomások körének tagja! Tudása, ismeretei és kapcsolatai megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szüksége lehet - az ELTE Alumni támogatja ez irányú törekvéseit.


"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

Eötvös József


Lépjen be az ELTE Alumni közösségi rendszerébe! Az új Alumni közösségi platformon nyomon követheti a diplomaszerzés után is érdekes egyetemi híreket, rendezvényeket, lehetősége nyílik a többi ELTE Diplomással való kapcsolatépítésre, csoportok létrehozására, vagy azokhoz történő csatlakozásra, évfolyamtalálkozók szervezésére, hírek és események megosztására is - sőt, munka és munkatárs keresésre is! 

Az egyes Alumni Tagozatokhoz csatlakozva bővebb információhoz lehet jutni a kari/szakági eseményekről, alumni tagozati rendezvényekről.


Az ELTE Alumni Szervezet célja kettős. 

Egyrészt törekszünk arra, hogy alkalmat teremtsünk egykori hallgatóinknak a kapcsolattartásra és kapcsolatépítésre, közvetítsük feléjük az Egyetem valamennyi kara és intézménye által kínált változatos lehetőségek, programok, események, rendezvények és eredmények hírét - mind a tudomány és a kutatás, mind a kultúra és a sport területén.

Másrészt arra is szeretnénk alkalmat teremteni, hogy az itt végzettek megoszthassák sikereiket, és a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat az Egyetem mindenkori hallgatóival, oktatóival, vagy egyéb módon támogathassák az Egyetemet, ezáltal növelve az ELTE-s diploma értékét. Reméljük, pár év múlva azok soraiban üdvözölhetjük, akik megtehetik és meg is teszik ezt!

Sok sikert kívánunk! Vigye hírét:

ÖRÖK DIÁKJAIT visszavárja az ELTE Alma Mater.

kedvel
476 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

KÖNYVBEMUTATÓNKON VETT RÉSZT ÖRÖKBEFOGADÓNK

egy tag profilképe

ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár

27 március

Hírek

CHAIRMAN OF THE PARLIAMENT OF MONGOLIA VISITS ELTE

AI

Alumni International

26 március

Hírek

PUBLIC LECTURES BY CHRISTOPHE PROCHASSON

AI

Alumni International

21 március