Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

ELTE TÓK Mikulás-napi alumni találkozó

Beszámolók

-

2019.01.01

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Alumni tagozata és a Budai Képző Baráti Kör egykori hallgatói számára megszervezte szokásos Mikulás-napi találkozóját. Az esemény az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

A Mikulás-napi rendezvény hosszabb múltra tekint vissza: a Tanító- és Óvóképző Kar elődje, a Budapesti Tanítóképző Főiskola egykori hallgatói által alapított Budai Képző Baráti Köre sok éve rendezi meg a találkozót, minden év december 6-án.

Az eseményt a kar vezetője, Dr. habil. Márkus Éva dékán nyitotta meg köszöntőjével, melyben ismertette a 2019-es jubileumi év tervezett rendezvényeit is. Az ELTE Alumni szervezet jóvoltából idén kávéval, üdítővel és aprósüteménnyel is meg tudták vendégelni egykori hallgatóikat. A találkozón az emlékezés mellett, kötetlen beszélgetésekben a tanítóképzés jövőjéről, a magyar pedagógia jelenlegi helyzetéről, valamint a pedagógusok egykori és mai feladatairól is szó esett. A sok évtizedes tapasztalattal rendelkező tanítók szemléletmódja, problémaértelmezése és meglátásai a mai képzés számára is fontos értékkel bírnak – ezért a hagyományos Mikulás-napi találkozó egyaránt fontos a generációk közötti személyes kapcsolatok és a szakmai kérdések szempontjából.

Az esemény meghívója


228 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Different personality traits age differently

AI

Alumni International

15 október

Beszámolók

ELTE Alumni Tanács 2020. évi ülése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Beszámolók

ELTE Alumni Alapítvány 2019. év záróülése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október