Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

ELTE Jótékonysági Foci Kupa

Beszámolók

-

2019.06.24

Hagyományteremtő, jótékonysági szándékkal rendezte meg az ELTE Kollégiumi Központ 2019. június 14-én az Első Jótékonysági Foci Kupát. A nevezésből összegyűjtött pénzt a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium udvarára tervezett futópálya finanszírozására költik majd. 

Az ELTE Alumni Tagozatai lehetőséget nyújtanak az Alumnusoknak az évente/félévente ismétlődő, változatos programjaikon való részvételre, mindamellett kisebb-nagyobb céljaikhoz támogatásokat is örömmel fogadnak. Ennek egy újabb, remek példája az első, hagyományteremtő  kollégiumi focikupa, melyen a volt hallgatók közreműködésére is számítottak a szervezők - összekapcsolva a kellemeset a hasznossal.

A hatalmas kánikula ellenére 6 csapat mérkőzőtt meg egymással az ELTE BEAC Bogdánfy úti sporttelepén. A remek hangulatban zajló jótékonysági sportrendezvényen 50.000 Ft-os nevezési díj megfizetésével lehetett részt venni. A foci kupán az Aldi, a Béres Gyógyszergyár, a Diákhitel Zrt és FLEX mellett az ELTE részéről a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat, valamint a Kancellária csapata nevezett. Mindegyik csapat erős, motivált, kiváló tudású labdarúgókkal lépett a pályára, így igazán komoly küzdelemre lehetett számítani! A csapatok, 5+1-es felállásban játszottak, 2x10 perces félidőkkel. A rendezvényt dr. Babos János ELTE szolgáltatási igazgató nyitotta meg. A csoport meccseket követően első kettő helyezet jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, a csoportok harmadik helyezettjei pedig helyosztót játszottak. A döntőt az Aldi játszotta a Béres Gyógyszergyár csapatával és egy szoros és férfias mérkőzés keretében az Aldi szerezte meg az első helyet.

A díjkiosztó ünnepség keretében a csapatkapitányok megköszönték a szervezést és kifejezték abéli szándékukat, hogy jövőre is örömmel vesznek részt ebben a jótékonysági kezdeményezésben! A szervezők részéről dr. Babos János gratulált az elért sport teljesítményekhez és megköszönte minden csapatnak a részvételt és a támogatást.

Gratulálunk minden résztvevőnek!


139 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

An Electrophysiological Abstractness Effect for Metaphorical Meaning Making

AI

Alumni International

21 szeptember

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember