Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Indul az ELTE Alumni Akadémia

-

International Alumni Chapter

Felhívások

-

2021.04.19

Örömmel tudatjuk, hogy az ELTE elindítja az ELTE Alumni Akadémiát a Nemzetközi Alumni Tagozat szervezésében. Az ELTE Alumni Akadémia keretében számos angol nyelven zajló eseményt terveznek megvalósítani a szervezők, egyelőre online formában. Néhány ezek közül minden érdeklődő számára hozzáférhető lesz, míg néhány programon kifejezetten az ELTE nemzetközi alumni tagjainak részvételére számítanak.

Az első, a Nemzetközi Alumni Tagozat szervezésében megvalósuló eseménysorozat bárki számára érthető tudományos előadásokból fog állni, és az "Újdonságok a tudományban" címet viseli. Ebben a sorozatban ELTE-s professzorok által tartott, a tudomány témaköre köré szerveződő előadásokat hallgathatnak az érdeklődők. A sorozatra minden érdeklődőt szeretettel várnak, beleértve az Egyetem nemzetközi alumnusait is.

Az "ELTE a világ körül" elnevezésű programsorozatnak azok a régiók lesznek a középpontjában, ahonnan a nemzetközi alumnusaink érkeznek. Szeretettel várja a Nemzetközi Alumni Tagozat az ELTE azon nemzetközi alumnusait, akik szívesen tartanának prezentációt országukról és annak kultúrájáról (ld. pályázati felhívás).

Az "ELTE alumni szakmai történetek" elnevezésű sorozat keretén belül pedig az ELTE nemzetközi alumnusai által tartott képzéseket és workshopokat terveznek megvalósítani. Ezek során az résztvevők megtudhatják, hogyan segítette alumnusainkat karrierjükben az ELTE-n elsajátított tudás, valamint többet megtudhatnak az adott szakterületről is. Várják a szervezők azon alumnusok jelentkezését, akik szívesen tartanának képzéseket vagy workshopokat szakterületükkel és szakmai életükkel kapcsolatban. A részletek megtalálhatóak a pályázati felhívásban

Végezetül további képzéseket is tervez tagozatunk (pl. a karriertámogatáshoz kapcsolódóan) az ELTE nemzetközi alumnusainak.

Az idei év tudományos előadásai a COVID-19 világjárvány oktatásra és tanulásra gyakorolt hatásait fogják vizsgálni. Az első előadás témája a "COVID-19 az evolúció szemszögéből", melyet Dr. Müller Viktor, a Természettudományi Kar dékánhelyettese fog tartani.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt regisztrálhat:

https://eotvosloranduniversityhungary.clickmeeting.com/478191725/register

kedvel
572 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február