Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ELTE Alumni Alapítvány ösztöndíjjal külföldön

Általános Tudnivalók

-

2018.08.10

Az ELTE Alumni Alapítvány a 2017/2018-as tanév II. félévében is pályázatot írt ki tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus-ösztöndíjának kiegészítésére. Az Alapítvány célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók.

A pályázatot a 2018. tavaszi félévben az előző félévhez hasonlóan több felületen is meghirdettük: a pályázati kiírást a honlapunkon tettük közzé, valamint a Facebook oldalunkon is megosztottuk (Facebook - ELTE Alumni Alapítvány pályázat). Ezen kívül megjelent az Egyetem aktuális pályázati felhívásai között, továbbá hírt adtunk róla a hírleveleinkben, és a Neptun rendszeren keresztül valamennyi érintettet közvetlenül értesítettek a lehetőségről.

Az ELTE Diplomások támogatásából fejenként 50 ezer forintos ösztöndíj-kiegészítést a jelen félévben két hallgató pályázta meg sikeresen, akik az összeget 2018 őszén kedődő tanulmányútjukhoz használhatják fel.

Sivadó Brigitta geográfus mesterképzéses hallgató, terület- és településfejlesztés szakirányon, aki egy félévre az ostravai egyetemre megy vendéghallgatónak. "Hálás vagyok, hogy az ELTE-re járhatok, hiszen mint az ország egyik legrangosabb egyeteme, sok neves, megbecsült, szakmailag vitathatatlanul élen járó oktatók óráit volt szerencsém hallgatni. Remélem, hogy az ELTE jó hírnevét tudom majd öregbíteni Ostravában, ahonnan új ismeretekkel, tapasztalatokkal hazaérkezve tudok kiteljesedni hivatásomban."

Szabó Lilla orosz nyelv és irodalom mesterszakos hallgató, Varsóba utazik egy félévre. "Az egyetem képzési kínálata biztos alapot nyújtana a későbbi kutatásaimhoz, valamint lehetőséget adna az orosz irodalom és kultúra egy számomra új szemszögből való megismerésére. Benyomásom szerint az ELTE hallgató centrikussága és a nemzetközi kapcsolatok irányába való nyitottsága számos lehetőséget biztosít a program tartalmas eltöltésére, illetve tanulmányaim kiegészítésére. Az egyetem képzési kínálata biztos alapot nyújtana a későbbi kutatásaimhoz, valamint lehetőséget adna az orosz irodalom és kultúra egy számomra új szemszögből való megismerése." 
 

Az újabb pályázatok kiírása érdekében kérjük segítse az ELTE Alumni Központ munkáját, támogassa az ELTE Alumni Alapítványt! Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat, illetve bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. Az ELTE Alumni Alapívány munkáját online adományozással vagy egy telefonhívással/SMS-el (13600/34) is segítheti. 

 

Támogatottak listája
ELTE Alumni
Facebook

 

kedvel
220 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2024. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 január

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023 nyár

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 május

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február