Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

ELTE Alumni Alapítvánnyal külföldön

Általános Tudnivalók

-

2018.11.28

Az ELTE Alumni Alapítvány a 2018/2019-as tanév I. félévében is pályázatot írt ki tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus-ösztöndíjának kiegészítésére. Az Alapítvány célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók.

A pályázatot a 2019. tavaszi félévre az előző félévhez hasonlóan több felületen is meghirdettük: a pályázati kiírást a honlapunkon tettük közzé, valamint a Facebook oldalunkon is megosztottuk (FacebookELTE Alumni Alapítvány pályázat). Ezen kívül megjelent az Egyetem aktuális pályázati felhívásai között, továbbá hírt adtunk róla a hírleveleinkben, és a Neptun rendszeren keresztül valamennyi érintettet közvetlenül értesítettek a lehetőségről.

Az ELTE Diplomások támogatásából fejenként 50 ezer forintos ösztöndíj-kiegészítést a jelen félévben egy hallgató pályázta meg sikeresen, aki az összeget 2019 tavaszán kedődő tanulmányútjához használhatja fel.

Kapcsolódó képSümegi Zsuzsanna német-történelem osztatlan tanárképzéses hallgató egy félévre a regensburgi egyetemre megy vendéghallgatónak. "Az ELTE-n töltött évek során úgy érzem rengeteget fejlődtem a tanítási módszereimben. Ezt elsősorban az ELTE kíváló tanárainak köszönhetem, másrészt pedig az egyetem nyújtotta lehetőségeknek. Az idei évben például az EFOP Projekt keretében több ELTE-s hallgatóval együtt nyelvi órákat tartunk különöbző vidéki gimnáziumokban." 

Az újabb pályázatok kiírása érdekében kérjük segítse az ELTE Alumni Központ munkáját, támogassa az ELTE Alumni Alapítványt! Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat, illetve bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. Az ELTE Alumni Alapívány munkáját online adományozással vagy egy telefonhívással/SMS-el (13600/34) is segítheti. 

 

Támogatottak listája
ELTE Alumni
Facebook

 

70 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Szeptemberben folytatódik a Harmadik Kor egyeteme

egy tag profilképe

Alumni Központ

04 június

Általános Tudnivalók

Karrier az Alumni Net-en

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 május

Általános Tudnivalók

Futótippek Csere Gáspártól

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 május