Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

ELTE Alumni Alapítvánnyal külföldön

Általános Tudnivalók

-

2018.11.28

Az ELTE Alumni Alapítvány a 2018/2019-as tanév I. félévében is pályázatot írt ki tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus-ösztöndíjának kiegészítésére. Az Alapítvány célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók.

A pályázatot a 2019. tavaszi félévre az előző félévhez hasonlóan több felületen is meghirdettük: a pályázati kiírást a honlapunkon tettük közzé, valamint a Facebook oldalunkon is megosztottuk (FacebookELTE Alumni Alapítvány pályázat). Ezen kívül megjelent az Egyetem aktuális pályázati felhívásai között, továbbá hírt adtunk róla a hírleveleinkben, és a Neptun rendszeren keresztül valamennyi érintettet közvetlenül értesítettek a lehetőségről.

Az ELTE Diplomások támogatásából fejenként 50 ezer forintos ösztöndíj-kiegészítést a jelen félévben egy hallgató pályázta meg sikeresen, aki az összeget 2019 tavaszán kedődő tanulmányútjához használhatja fel.

Kapcsolódó képSümegi Zsuzsanna német-történelem osztatlan tanárképzéses hallgató egy félévre a regensburgi egyetemre megy vendéghallgatónak. "Az ELTE-n töltött évek során úgy érzem rengeteget fejlődtem a tanítási módszereimben. Ezt elsősorban az ELTE kíváló tanárainak köszönhetem, másrészt pedig az egyetem nyújtotta lehetőségeknek. Az idei évben például az EFOP Projekt keretében több ELTE-s hallgatóval együtt nyelvi órákat tartunk különöbző vidéki gimnáziumokban." 

Az újabb pályázatok kiírása érdekében kérjük segítse az ELTE Alumni Központ munkáját, támogassa az ELTE Alumni Alapítványt! Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat, illetve bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. Az ELTE Alumni Alapívány munkáját online adományozással vagy egy telefonhívással/SMS-el (13600/34) is segítheti. 

 

Támogatottak listája
ELTE Alumni
Facebook

 

142 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

ELTE Sikerek felfüggesztése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon érdeklődési körének megfelelő csoportokba!

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon Tagozati csoportokhoz!

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 július