Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Életmódváltás a BEAC-cal

Kedvezmények

-

2021.02.26

Március 1-én indul a BEAC Életmódváltók programja Horváth Viktória vezetésével azoknak, akik változtatnának szokásaikon, egészségesebben élnének. A programra Alumni Kártya kedvezmény is jár!

Az életmódváltás ebben a közösségben hosszabb távú folyamat lesz, melynek során mindenki megtalálhatja azt az életmódot, amelyikben jól érzi magát anélkül, hogy sokmindenről le kéne mondania. A kurzuson nem kínálunk instant megoldásokat évtizedek alatt kialakult minták megváltoztatására, de megmutatják az utat az egészséges élet felé. A résztvevők havi bontásban foglalkoznak különböző témákkal, de minden hónapban szerepet kap az összes életmódelem az adott téma alatt. Így a kurzus végére komplex tudásanyag gyűlik össze azok számára, akik követik a programot folyamatosan, de azok is teljeskörű tudást kapnak az adott témáról, akik csak egy-egy hónap témájához csatlakoznak. 

A BEAC Életmódváltók program vezetője Horváth Viktória, a BEAC oktatója, aki elmodta: "Nagyon régóta foglalkoztat, hogy mitől lesz az ember egészséges és boldog, mi kell ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Válaszokat keresve először az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon tanultam, majd rekreáció MSc képzésen folytattam tanulmányaimat életmód tanácsadó szakirányon. Jelenleg a manuálterápia és a jóga területén képzem magam. A BEAC Életmódváltók program célja, hogy az életmódváltás elcsépelt fogalmát újragondoljuk és olyan alapokra helyezzük, ahol ez a folyamat izgalmakkal teli, jó érzések által kísért önmegismerés által történik. Ehhez szeretném a csoportok megalakulásával biztosítani a közeget, a lendületet, az információt és elakadás esetén a segítséget."

Bérletárak: Teljes árú: 6 490 Ft/hó, kedvezményes: 4 990 Ft/hó (igénybe vehető Alumni Kártyával, ELTE hallgatók, valamint ELTE dolgozók számára)

A bérletvásárlást követően a csoport tagjai egy zárt Facebook-csoportban dolgoznak, amelyhez ITT lehet csatlakozni. A programmal kapcsolatos hírlevélre ITT lehet feliratkozni.

További részletek és program

kedvel
230 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Kedvezmények

Évad végi 50% kedvezmény a Katona József Színház előadásaira

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 május

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április