Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Csatlakozzon a kollégiumok csoportjaihoz!

Általános Tudnivalók

-

2020.05.11

Hallotta, hogy alakulnak a kollégiumi alumni csoportok? A "Budaörsi úti" (ma KCsSK), a Dami (Damjanovich), vagy éppen a Nagytétényi kollégium lakója volt egyetemista korában? Avagy a néhai Bolyai Kollégiumé a Rákóczi úton? Jelentkezzen be az alumni.elte.hu oldalra, és jelölje be volt kollégiumát, hogy időben értesülhessen az új alumni rendezvényeikről! 

Fotókkal, dokumentumokkal, fórummal, eseménynaptárral fűszerezett csoportokat az Adattár - Csoportok menüpont alatt találja (valamit a képre kattintva rögtön oda jut). Lépjen be Ön is abba/azokba, melyek megfelelnek az érdeklődési körének! Nem talál ilyet? Hozzon létre újat, és ezzel most nyerhet is!Mi a különbség a Csoportok és a Tagozati csoportok között? az előbbieket tetszőleges témák mentén bárki, bármikor létrehozhatja, az utóbbiak az ELTE Alumni Szabályzatának megfelelően jöttek létre és a tagozati képviselő, illetve megbízottai által működnek 

Amennyiben kérdése merülne fel a csoportokhoz való csatlakozással, vagy létrehozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! 

Válasszon és csatlakozzon


188 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

ELTE Sikerek felfüggesztése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon érdeklődési körének megfelelő csoportokba!

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon Tagozati csoportokhoz!

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 július