Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Biológiai Intézeti Nap 2022 - Szakmai Alumni találkozó

Beszámolók

-

2023.01.25

Az ELTE TTK Biológiai Intézeti Napját 2022. december 14-én hatodik alkalommal ünnepelték az Intézet munkatársai, melyre immár volt hallgatóiknak is meghívót küldtek. A hagyományosnak tekinthető év végi esemény az ELTE Alumni támogatásával valósult meg.

Az esemény ezúttal kivételesen az Egyetemtől távol, külső, illusztris helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémia Kistermében került megrendezésre. 

Az estet Miklósi Ádám intézet igazgató nyitotta meg, az egybegyűlteket Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője is üdvözölte. Ezt követően került sor az intézet munkatársainak ünneplésére: a nyugdíjba vonuló Bajtay Zsuzsa, Bóka Károly, Csikós György, Farkas János és Pásztor Erzsébet méltatására, megajándékozására, valamint a kerek születésnapi évfordulójukat ünneplő Dóka Antal, Fellinger Erzsébet, Gálik Ágnes, Matkó János, Podani János, Siposné Jáger Katalin (70); Juhász Gábor, Kovács Attila Lajos, Szigeti Zoltán (75), valamint Gráf László, Keresztes Áron (80) köszöntésére. 
A szélesebb körben hirdetett eseményen volt hallgatóiknak is alkalmuk nyílt arra, hogy találkozhassanak velük és gratulálhassanak nekik. 

A összefoglaló Vellainé Takács Krisztina beszámolója nyomán készült.

kedvel
307 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április