Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Beszámoló - Meteorológus Alumni találkozó

Beszámolók

-

2019.12.10

Meteorológus tehetségnapot és alumni találkozót tartott az ELTE TTK Meteorológia Tanszéke 2019. november 29-én! A program az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

A program délelőtti felén a meteorológus hallgatók TDK előadásait lehetett meghallgatni, majd délután 3 órától pedig elkezdődött az alumni találkozó. A rendezvényt a levezető elnök Dr. Breuer Hajnal nyitotta meg, majd átadta a szót Pataky Csillának. Az Alumni Központ vezetője taglalta a személyes találkozók jelentőségét, megemlítve az új Alumni közösségi rendszer adta virtuális találkozók egyre népszerűbb lehetőségét is, valamint a folyamatban lévő Alumni Jótékonysági kampányt az ELTE-s hallgatók megsegítésére.

A délutánt alumnusaink előadásaival folytatták: elsőként Dr. Mészáros Róbert tanszékvezető beszélt, és felidézte, hogy mi minden történt abban a 75. évben, amióta a tanszék működik. Ezután Dr. Bartholy Judit vette át a szót, aki a meteorológia és a doktori iskola kapcsolatáról beszélt.

Az előadásokat Dr. Major György, akadémikus, majd Dr. Haszpra László, MTA doktora folytatta. A TDK eredményhirdetése után a pályakezdő alumnusaink beszéltek lehetőségeikről. Az estet Dr. Dunkel Zoltán a Magyar Meteorológiai Társaság elnökének beszéde és némi büfével alapozott baráti társalgás zárta.

Részletes program

Esemény

473 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december