Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Beszámoló - Meteorológus Alumni találkozó

Beszámolók

-

2019.12.10

Meteorológus tehetségnapot és alumni találkozót tartott az ELTE TTK Meteorológia Tanszéke 2019. november 29-én! A program az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

A program délelőtti felén a meteorológus hallgatók TDK előadásait lehetett meghallgatni, majd délután 3 órától pedig elkezdődött az alumni találkozó. A rendezvényt a levezető elnök Dr. Breuer Hajnal nyitotta meg, majd átadta a szót Pataky Csillának. Az Alumni Központ vezetője taglalta a személyes találkozók jelentőségét, megemlítve az új Alumni közösségi rendszer adta virtuális találkozók egyre népszerűbb lehetőségét is, valamint a folyamatban lévő Alumni Jótékonysági kampányt az ELTE-s hallgatók megsegítésére.

A délutánt alumnusaink előadásaival folytatták: elsőként Dr. Mészáros Róbert tanszékvezető beszélt, és felidézte, hogy mi minden történt abban a 75. évben, amióta a tanszék működik. Ezután Dr. Bartholy Judit vette át a szót, aki a meteorológia és a doktori iskola kapcsolatáról beszélt.

Az előadásokat Dr. Major György, akadémikus, majd Dr. Haszpra László, MTA doktora folytatta. A TDK eredményhirdetése után a pályakezdő alumnusaink beszéltek lehetőségeikről. Az estet Dr. Dunkel Zoltán a Magyar Meteorológiai Társaság elnökének beszéde és némi büfével alapozott baráti társalgás zárta.

Részletes program

Esemény

401 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

An Electrophysiological Abstractness Effect for Metaphorical Meaning Making

AI

Alumni International

21 szeptember

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember