Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Beszámoló - Meteorológus Alumni találkozó

Beszámolók

-

2019.12.10

Meteorológus tehetségnapot és alumni találkozót tartott az ELTE TTK Meteorológia Tanszéke 2019. november 29-én! A program az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

A program délelőtti felén a meteorológus hallgatók TDK előadásait lehetett meghallgatni, majd délután 3 órától pedig elkezdődött az alumni találkozó. A rendezvényt a levezető elnök Dr. Breuer Hajnal nyitotta meg, majd átadta a szót Pataky Csillának. Az Alumni Központ vezetője taglalta a személyes találkozók jelentőségét, megemlítve az új Alumni közösségi rendszer adta virtuális találkozók egyre népszerűbb lehetőségét is, valamint a folyamatban lévő Alumni Jótékonysági kampányt az ELTE-s hallgatók megsegítésére.

A délutánt alumnusaink előadásaival folytatták: elsőként Dr. Mészáros Róbert tanszékvezető beszélt, és felidézte, hogy mi minden történt abban a 75. évben, amióta a tanszék működik. Ezután Dr. Bartholy Judit vette át a szót, aki a meteorológia és a doktori iskola kapcsolatáról beszélt.

Az előadásokat Dr. Major György, akadémikus, majd Dr. Haszpra László, MTA doktora folytatta. A TDK eredményhirdetése után a pályakezdő alumnusaink beszéltek lehetőségeikről. Az estet Dr. Dunkel Zoltán a Magyar Meteorológiai Társaság elnökének beszéde és némi büfével alapozott baráti társalgás zárta.

Részletes program

Esemény

kedvel
1005 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Nemzetek estjei: Ukrajna

egy tag profilképe

Alumni Központ

28 március

Beszámolók

KUTATÁSOK AZ AFÁZIA ÉS EGYÉNI KÜLÖNBSÉGEK KUTATÓMŰHELYBEN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

25 március

Beszámolók

B.A.M.B.I. 2024 - Alumni találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 március