Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Az ELTE (volt) hallgatója a Holnap vezetői között

Kitüntetések

-

2020.08.31

Zanathy Anna (ÁJK '17), az Állam és Jogtudományi Kar doktorandusza a svájci St. Gallen Symposiumra beküldött pályázatával érdemelte ki a megtisztelő címet.

Az idén ötvenedik alkalommal megrendezett St.Gallen Symposium minden év májusában a svájci St.Gallen Egyetemen zajlik. A konferencián a gazdaság, a politika, a tudomány és a társadalom világának kulcsemberei vesznek részt, hogy találkozzanak és megosszák gondolataikat egymással és a vezetők következő generációjával.

Bár a Covid-19 világjárvány miatt a 2020-as személyes találkozót egy évvel elhalasztották, a fiataloknak szóló, a szimpóziumot kísérő írásbeli versenyt megtartották. Az akadémiai zsűri a beérkezett több száz pályázat közül kiválasztotta azt a legjobb húsz tanulmányt, amelyek globális szempontból a leginkább elgondolkodtató ötleteket tartalmazzák jövőnket illetően.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának harmadéves Ph.D. hallgatója, Zanathy Anna tanulmánya (Burst the Bubble: How to defend freedom of expression from algorithmic personalization) is bekerült a kiválasztottak közé, így szerzője egy évig viselheti a megtisztelő Leader of Tomorrow címet.

kedvel
351 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Kitüntetések

Állami kitünetésben részesültek diplomásaink!

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 március

Kitüntetések

Akadémiai ifjúsági díjak

egy tag profilképe

Alumni Központ

06 március

Kitüntetések

Rátz Tanár Úr életműdíj 2023

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 január