Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Az ELTE (volt) hallgatója a Holnap vezetői között

Kitüntetések

-

2020.08.31

Zanathy Anna (ÁJK '17), az Állam és Jogtudományi Kar doktorandusza a svájci St. Gallen Symposiumra beküldött pályázatával érdemelte ki a megtisztelő címet.

Az idén ötvenedik alkalommal megrendezett St.Gallen Symposium minden év májusában a svájci St.Gallen Egyetemen zajlik. A konferencián a gazdaság, a politika, a tudomány és a társadalom világának kulcsemberei vesznek részt, hogy találkozzanak és megosszák gondolataikat egymással és a vezetők következő generációjával.

Bár a Covid-19 világjárvány miatt a 2020-as személyes találkozót egy évvel elhalasztották, a fiataloknak szóló, a szimpóziumot kísérő írásbeli versenyt megtartották. Az akadémiai zsűri a beérkezett több száz pályázat közül kiválasztotta azt a legjobb húsz tanulmányt, amelyek globális szempontból a leginkább elgondolkodtató ötleteket tartalmazzák jövőnket illetően.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának harmadéves Ph.D. hallgatója, Zanathy Anna tanulmánya (Burst the Bubble: How to defend freedom of expression from algorithmic personalization) is bekerült a kiválasztottak közé, így szerzője egy évig viselheti a megtisztelő Leader of Tomorrow címet.

60 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Kitüntetések

Díjeső Weiszburg Tamásnak (TTK '80)

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Kitüntetések

Bogár Imréé a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 szeptember

Kitüntetések

Bonis Bona kitüntetést kapott Radnai Gyula

egy tag profilképe

Alumni Központ

31 augusztus