Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Alumni Buli a Bibó István Szakkollégiumban

Beszámolók

-

2022.12.20

2022. november 25-én a Bibó kollégiumban megrendezésre került a frissebben végzett generációkat célzó, közösségformáló esemény, az Alumni Buli.

Az estét Matyasovszky-Németh Márton igazgató, az ELTE ÁJK Jog-és Társadalomelméleti Tanszék egyetemi adjunktusa nyitotta meg köszöntő gondolataival. A mindörökké Bibósnak minősülő Alumni-tagok és a hatályos szakkollégisták közötti viszony sajátosságaira, annak nemcsak szakmai, hanem emberi fontosságaira hívta fel a figyelmet.
Ezt követte Petz Denise Gerda alumni munkatárs üdvözlője az ELTE Alumni Központ képviseletében az Alumni-kapcsolatok fontosságáról: a megszólalás eredményeként a jelen lévő végzettjeink részletes tájékoztatást kaphattak az ELTE Alumni kapcsolattartásról és a jövőbeli lehetséges programlehetőségekről.

A megnyitót követően állófogadás keretében kötetlen beszélgetésre, igény szerint a kollégium épületének körbejárására került sor.
A rendezvény jó hangulatban, és rekordszámú, több mint ötven végzett és harminc hatályos szakkollégista jelenlétével zajlott.
Az Alumni Buli nem jöhetett volna létre az ELTE Alumni Központ támogatása és a lelkes kollégisták szervezése nélkül. Ezúton is köszönet nekik!


A cikk Vörös Hargita beszámolója nyomán készült. 

Ön is tagja volt a kollégiumnek? Csatlakozzon a Bibó Szakkollégium csoportjához!

kedvel
347 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április