Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Adakozó Kedd - mert adni jó!

Általános Tudnivalók

-

2018.11.26

November 27-én,  Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, a vásárlás és a fogyasztás helyett.

Az AdakozóKedd, vagy nemzetközi nevén GivingTuesday egy globálisan terjedő mozgalom, kezdeményezés arra, hogy ne felejtsünk el egymásra figyelni, másokon segíteni és másoknak is örömet okozni. Idén az ELTE Alumni Alapítvány is részt vesz ezen az eseményen, hogy az ELTE Alumni Szervezet törekvéseihez - elsősorban a tehetséges, rászoruló hallgatók támogatásához - megteremthessük a feltételeket.

Adományok befizetésére két módot ajánlunk. A telefonos adománygyűjtő kampány egy telefonhívás/sms által 500 Ft támogatás célba juttatását segíti*. Aki az adakozási kedvét az online befizetési portálunkon 1000 Ft értékben rója le, az 2018 december 7-én az ELTE Alumni Jótékonysági Est alkalmán zenés-táncos élményben részesülhet, sőt ajándékot is kap a helyszínen - amennyiben regisztrál az eseményre.

Vonzó és méltó események, alkalmak során adunk alkalmat volt hallgatóinknak a találkozásra, feltöltődésre, eszemcserére és szórakozásra, miközben felhívjuk a figyelmet összefogásuk jelentőségére, a támogatások szükségességére, melyek a tehetségek kibontakoztatásának segítése által járulnak hozzá tartósan az ELTE diploma értékének erősödéséhez, növekedéséhez.

*Az adjukossze.hu oldalon további információk megtalálhatók az ELTE Alumni Alapítvány adománygyűjtő kampányaival kapcsolatban. Minden hívással vagy SMS-el 500Ft-al támogatja az ELTE Alumni Alapítvány törekvéseit.

További támogatási lehetőségek

ELTE Alumni
Facebook

108 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

ELTE Sikerek felfüggesztése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon érdeklődési körének megfelelő csoportokba!

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 október

Általános Tudnivalók

Csatlakozzon Tagozati csoportokhoz!

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 július