Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

A Bölcsésznapokon járt az ELTE Alumni Központ

Beszámolók

-

2019.05.10

A Bölcsészettudományi Kar hagyományos tavaszi minifesztiválján többek között kutyabemutató, kézművesfoglalkozások, koncertek, nyereményjátékok és különböző kulturális programok fogadják a kilátogató bölcsészeket és nem bölcsészeket, jelenlegi hallgatókat és alumnusokat.

Színes programokkal és koncertekkel várta az érdeklődőket az évente megrendezésre kerülő Bölcsésznapok. A rendezvényre kivonultak a kar különböző tanszékei, emellett külsős szervezetek is részt vehettek. Képviselte magát többek között a PIM, a Karinthy Színház, a Könyvudvar és a Pantu Design is. A sátrakban más-más feladat teljesítésével gyűjthettek pontokat a résztvevők. Helyenként ismeretterjesztő kvízekkel, másutt ügyességi és kreatív feladatokkal készültek az érdeklődők részére. 

A BÖLCSÉSZNAPOK ELŐADÁSAI:

  • Május 7-én 15:00-kor Mi a helyzet a magyar film háza táján? címmel a magyar filmgyártás helyzetéről beszélget Varga Balázs, Szász Attilával, Reisz Gáborral és Sopsits Árpáddal.
  • Május 7-én 17:00-kor Ács Dániel és Gulyás Márton saját tapasztalataik alapján meséltek az oknyomozó újságírás technikájáról és nehézségeiről.
  • Május 7-én 18:00-kor Ódry Színpad, Albert Camus - Az idegen
  • Május 8-án 17:00-kor A társadalom egyik legmegosztóbb kérdéséről beszélgetett a szakma két szakértője, Dr. Zacher Gábor addiktológus főorvos és Sárosi Péter jogvédő, történész, a drogriporter.hu szerkesztőjének közreműködésével.
  • Május 9-én 15:00-kor Magyarországi médiahelyzet: beszélgetés Murányi AndrásGyörgy ZsomborStumpf András és Király András részvételével.

A rendezvényen a rossz idő ellenére részt vett az ELTE Alumni Központ, népszerűsítve a hallgatók körében a szervezet programjait, és munkásságát. A szerencsések értékes relikviákat is kaphattak tőlük. 

ELTE Alumni
Facebook


129 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december