Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

A Bölcsésznapokon járt az ELTE Alumni Központ

Beszámolók

-

2019.05.10

A Bölcsészettudományi Kar hagyományos tavaszi minifesztiválján többek között kutyabemutató, kézművesfoglalkozások, koncertek, nyereményjátékok és különböző kulturális programok fogadják a kilátogató bölcsészeket és nem bölcsészeket, jelenlegi hallgatókat és alumnusokat.

Színes programokkal és koncertekkel várta az érdeklődőket az évente megrendezésre kerülő Bölcsésznapok. A rendezvényre kivonultak a kar különböző tanszékei, emellett külsős szervezetek is részt vehettek. Képviselte magát többek között a PIM, a Karinthy Színház, a Könyvudvar és a Pantu Design is. A sátrakban más-más feladat teljesítésével gyűjthettek pontokat a résztvevők. Helyenként ismeretterjesztő kvízekkel, másutt ügyességi és kreatív feladatokkal készültek az érdeklődők részére. 

A BÖLCSÉSZNAPOK ELŐADÁSAI:

  • Május 7-én 15:00-kor Mi a helyzet a magyar film háza táján? címmel a magyar filmgyártás helyzetéről beszélget Varga Balázs, Szász Attilával, Reisz Gáborral és Sopsits Árpáddal.
  • Május 7-én 17:00-kor Ács Dániel és Gulyás Márton saját tapasztalataik alapján meséltek az oknyomozó újságírás technikájáról és nehézségeiről.
  • Május 7-én 18:00-kor Ódry Színpad, Albert Camus - Az idegen
  • Május 8-án 17:00-kor A társadalom egyik legmegosztóbb kérdéséről beszélgetett a szakma két szakértője, Dr. Zacher Gábor addiktológus főorvos és Sárosi Péter jogvédő, történész, a drogriporter.hu szerkesztőjének közreműködésével.
  • Május 9-én 15:00-kor Magyarországi médiahelyzet: beszélgetés Murányi AndrásGyörgy ZsomborStumpf András és Király András részvételével.

A rendezvényen a rossz idő ellenére részt vett az ELTE Alumni Központ, népszerűsítve a hallgatók körében a szervezet programjait, és munkásságát. A szerencsések értékes relikviákat is kaphattak tőlük. 

ELTE Alumni
Facebook


70 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Preventing problematic internet use during the COVID-19 pandemic

AI

Alumni International

18 május

Beszámolók

Alcohol consumption and risk for feeding and eating disorders in adolescence

AI

Alumni International

11 május

Beszámolók

Preschoolers' learning strategies

AI

Alumni International

09 május