Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

B.A.M.B.I. 2024 - Alumni találkozó

Beszámolók

-

2024.03.21

14. alkalommal került megrendezésre a „Bezzeg a Mi Békebeli Időnkben”, a Budaörsi Úti Kollégium, a mai Kőrösi Csoma Sándor Kollégium (KCSSK) méltán híres nosztalgianapja 2024. február 17-én - az ELTE Alumni támogatásával. A kollégium a hatvanas években épült, és 1984-ben kapta új nevét. Több tízezer vidéki diáknak adott már otthont, jellemzően az ÁJK, BTK, TTK hallgatóinak.

A változatos programokkal teli napon már kezdés előtt, 14 órakor javában érkeztek az eseményre látogatók, akik a hivatalos megnyitó előtt a büfében kihelyezett fotófalat csodálhatták meg, illetve az elmúlt évek felvételeiből szemezhettek.

Az esemény megnyitóján beszédet mondott Pataky Csilla, az ELTE Alumni Központ vezetője, Seifert Tibor, az Egyetemi Kollégium korábbi főigazgatója, Ribling Tamás, a Körösi Csoma Sándor Kollégium vezetője majd Ruff Péter, a B.A.M.B.I. rendezvény kitalálója és egykori megvalósítója.

Az udvaron mécsesgyújtással és rövid beszédekkel emlékeztek meg Dr. Jenei Sándor emléktáblájánál és az ARC szobornál az elhunyt kollégista társakra és kollégiumi vezetőkre.

A program következő pontjaként a nem pont kerek asztal körül történt beszélgetés, melynek témája a híres-neves Budaörsi Napok volt. Résztvevők között több korosztály is megszólalt: volt, aki még bentlakó kollégista és olyan is, aki 2005-ben vett részt a nagy kollégiumi „fesztiválon”. 

Az eseményen az aktív klubok bemutatták helységeiket illetve az elmúlt évek relikviát, továbbá egy online újságot is szerkesztettek, amely itt elolvasható: B.A.M.B.I. újság

Az este során B.A.M.B.I játékok és tombola szórakoztatták a résztvevőket. A hajnalig tartó buli hangulatot a The Mighty HLB & Tenacious Zi feat. Pami névre hallgató volt kollégistáinkból álló banda garantálta, majd Dj Cumba zárta a napot.

Az összefoglaló Kiss Katalin beszámolója nyomán készült, a szervezők fotóinak felhasználásával. Örömmel fogadunk további fotókat! 

Az esemény az ELTE Alumni támogatásával valósult meg.



kedvel
120 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április