Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Adományozzon és mi megajándékozzuk!

Felhívások

-

2019.03.27

A felhívás 2019. december 31-én lejárt!
Jelen tanévben ünnepli 10. évfordulóját az ELTE Alumni Szervezet, ennek alkalmából adományozóinkat megajándékozzuk!

Vonzó és méltó események, alkalmak során adunk lehetőséget volt hallgatóinknak a találkozásra, feltöltődésre, eszmecserére és szórakozásra, miközben felhívjuk a figyelmet összefogásunk jelentőségére, a támogatások szükségessége. A befolyt összegek elsősorban a tehetségek kibontakozásának elősegítésével járulnak hozzá az értékteremtéshez, segítik hosszabb távon az ELTE diploma értékének erősödését, növekedését.

Igényes kidolgozású ELTE címeres pólókat, vászonszatyrokat, jelvény-hűtőmágneseket és fémkitűzőket ajándékozunk azoknak, akik támogatják az ELTE Alumni Szervezet törekvéseit - kiemelt célként a tehetséges, rászoruló hallgatókat

Amennyiben a megjegyzés rovatban feltünteti a kívánt relikvia nevét, akkor a megfelelő típusú prémium minőségű ELTE Alumni emblémás nosztalgiatermékeket küldjük ajándékba a megadott címre – a készlet erejéig. 

Választható ajándékok a támogatási összeg függvényében: 

  • 2500 Ft* -tól jelvény-hűtőmágnes
  • 4000 Ft*-tól vászontáska és jelvény/hűtőmágnes
  • 6000 Ft*-tól fémkitűző 
  • 8000 Ft*-tól mélykék galléros póló fehéren hímzett Egyetemi címerrel (női M, L; férfi L, XL)

*A fenti összegek tartalmaznak 1500 Ft utánvétes postaköltséget (kizárólag belföldi címre). Személyes átvétel esetén az összeg ennyivel csökkenthető.Több darab rendelésénél fél kg-ig csak egyszer értendő az 1500 Ft. Ettől eltérő igényről (pl.eltérő postacím) az almamater@alumni.elte.hu email címen lehet egyeztetni. 

 

Az ELTE Alumni Alapítvány részére adományozhat online.

Az Egyetem tehetséges, rászoruló hallgatóinak támogatásán túl további dedikált támogatási célokat az általános érvényűen, féléves rendszerességgel igénybe vehető lehetőségekkel párhuzamosan ismertetjük össz-egyetemi, kari, intézeti, intézményi szinten a Támogatási lehetőségek oldalon. Kérjük, utaláskor tüntesse fel a kívánt célt is a megjegyzés rovatban!

További támogatási lehetőségek az 1% adó és az Önkéntes támogatás menüpont alatt. Támogatható törekvéseinkről tájékozódhat a Támogatási lehetőségek menüpont alatt. TAO célú támogatásokról itt olvashat.

A támogatható célok sora hosszú és változatos, egyedi támogatási szándékkal kérjük, jelentkezzen személyes megbeszélésére az almamater@alumni.elte.hu email címen. 

Segítségét előre is köszöni az ELTE Alma Mater!

ELTE Alumni 
Facebook


kedvel
448 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február